יום ד' י"ז אייר ה'תשע"ו (32 לעומר)
סופ"ש פנויים פנויות בלב ירושלים
הכשרת בשר על האש - Yeshiva.org.il
Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


כ"ד כסלו תשס"ח

הכשרת בשר על האש


הרה"ג דב ליאור

שאלה:
1. האם מותר להכשיר בשר (סטייק) על האש?
2. אם כן, האם צריכים למולחו?
3. האם חייבים למלוח כבד כשמכשירים/צולים אותו?

תשובה:
1-2. כן, רק למלוח אותו קצת.
3. לפי שיטת חכמי ספרד - לא, לפי שיטת יהודי אשכנז נוהגים למלוח ולשים על האש.

שוכתב משו"ת טלפוני

ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו



Yeshiva.org.il
השער לעולם התורה