שאל את הרב

  • הלכה
  • שחיטה והכשרת בשר

צלית כבד ובשולו

undefined

מכון התורה והארץ

כ"א טבת תשע"ב
שאלה
אני שואלת בשם אמי: האם אחרי צלית כבד מ - 2 צדדים עם מלח, האם אחרי זה צריך להדיח להשרות גם כן במים חצי שעה פלוס לשים שעה במלח ורק אחרי זה לבשלו?
תשובה
בס"ד שלום וברכת ד' לאחר הצליה יכולים לאכול את הכבד. אם רוצים לבשלו, לדעת הרמ"א יש להדיחו ולאחר מכן לבשל. בברכת התורה והארץ הרב יהודה הלוי עמיחי מכון התורה והארץ כפר דרום אשקלון
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il