כשרות | כתבות | אתר ישיבה
ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

כשרות

גודל טקסט

שימוש נכון בתנור הביתישימוש נכון בתנור הביתי
מהי הדרך המומלצת ביותר להשתמש בתנור הביתי שלנו? איך אפשר להפוך את התנור שלנו חזרה לפרווה?
  • המתנה בין בשר וחלב
    כמה זמן יש להמתין בין בשר לחלב? שעה, שלוש שעות או דווקא שש?
  • אבקת חלב נכרי
    מה ההבדל בין חלב נכרי לאבקת חלב נכרי? מותר לאכול אבקת חלב נכרי? מי שחשב שהדבר אסור וכעת רוצה לאכול צריך לעשות התרת נדרים?
  • איך לברר על הכשרות?
    מה צריך לבדוק עם המשגיח כדי לדעת שרמת הכשרות במסעדה טובה וניתן לאכול שם?
  • AD
  • עדכון חשוב בנושאי כשרות!
    מצג כשרותי בניגוד לחוק - כשרויות רבות נפסלו ומחובתינו המוסרית לחשוף את הציבור לקריאתה של הרבנות הראשית! לא ממשיכים בלי שקוראים!
  • אפשר להשתמש באותו תנור?
    אפשר להשתמש באותו תנור למאכלים חלביים ובשריים? מה צריך לעשות בין אפיה חלבית לבשרית? אם יש תאים נפרדים אז אפשר? - קראו את כל התשובות בשיעור מבית המדרש של ג. אסף.
  • סט כלים לא ידוע
    קיבלתי סט כלי אוכל מחרסינה ולא זכור לנו אם השתמשו בו לבשרי או לחלבי. האם ומה אפשר לעשות כדי שיהיה אפשר להשתמש בו?
  • ברכה על תרופה מתוקה
    צריך יש לברך על תרופות מחומרים טבעיים כמו "רגיעון" של חברת "הדס"?
  • למה אוכלים כשר?
    סרטון קצרצר ומיוחד במינו על המהות שעומד מאחורי אכילת המזון הכשר!
< 54321 >
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il