כשרות | כתבות | אתר ישיבה
ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט
זה הזמן להצטרף להגרלת הפרסים הגדולה של אתר ישיבה

כשרות

גודל טקסט

  • למה אוכלים כשר?
    סרטון קצרצר ומיוחד במינו על המהות שעומד מאחורי אכילת המזון הכשר!
  • ט"ו בשבט ללא תולעים
    כיצד בודקים שאין בפירות היבשים שקנינו חרקים? האם יש פירות שלא צריכים בכלל בדיקה? ארגון כושרות מסביר לאיזה דברים צריך לשים לב.
  • מגבות נפרדות?
    האם צריך להקפיד על שימוש בשתי סוגי מגבות במטבח לחלבי ובשרי בצורה נפרדת? אם כן, האם אפילו אחרי שטיפת ידיים צריך להקפיד לנגב רק במגבת המתאימה?
  • מרק פרווה בסיר חלבי
    מרק פרווה התבשל בסיר חלבי שאינו בר יומו - האם מותר לאכול אותו בכלים בשריים?
  • AD
  • תבלין מעל סיר רותח
    מותר לפזר תבלין מעל סיר בשרי שמתבשל ומעלה אדים, ולאחר כך לשים מאותה קופסה של התבלין לסיר חלבי שמעלה אדים? אם כבר עשיתי את זה, מה עושים?
  • נאמנות בעל עסק
    אין לבעל מפעל או חנות נאמנות על מוצריו שהם כשרים, ועל כן חובה לדרוש תעודת כשרות גם אם בעל החנות או המפעל הוא אדם ירא שמיים.
  • כמה סוגי סלטים!
    כל אישה יודעת שכדי להכין סלטים מוצלחים חייבים להוסיף לו רטבים או תבלינים אחרים המעניקים לירקות טעם נוסף של חריפות, חמיצות או מליחות מסוימת. תיבולים אלו דורשים את תשומת לבנו כשמדובר על כשרות הסלט והמטבח.
  • אכילת בשר אדם
    כל המחלוקות השיטות והמקורות לכל קוראינו הקניבלים בערך הבא>>
  • מלחיה ותבלינים נפרדים
    האם יש להקפיד שיהיו שתי מלחיות - אחת לשימוש חלבי, ואחת לשימוש בשרי? האם מותר להשתמש באותם התבלינים גם להכנת מאכלים חלביים וגם למאכלים בשריים?
< 54321 >
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il