כשרות | כתבות | אתר ישיבה
ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט
שבת בגליל עם הרב שמואל אליהו. מספר החדרים מוגבל!

כשרות

גודל טקסט

  • shutterstock_203227372.jpg
    סט כלים לא ידוע
    קיבלתי סט כלי אוכל מחרסינה ולא זכור לנו אם השתמשו בו לבשרי או לחלבי. האם ומה אפשר לעשות כדי שיהיה אפשר להשתמש בו?
  • חופשי55.jpg
    ברכה על תרופה מתוקה
    צריך יש לברך על תרופות מחומרים טבעיים כמו "רגיעון" של חברת "הדס"?
  • food-712665_1920.jpg
    למה אוכלים כשר?
    סרטון קצרצר ומיוחד במינו על המהות שעומד מאחורי אכילת המזון הכשר!
  • ישיבה 5.jpg
    ט"ו בשבט ללא תולעים
    כיצד בודקים שאין בפירות היבשים שקנינו חרקים? האם יש פירות שלא צריכים בכלל בדיקה? ארגון כושרות מסביר לאיזה דברים צריך לשים לב.
  • AD
  • mason bryant.jpg
    מגבות נפרדות?
    האם צריך להקפיד על שימוש בשתי סוגי מגבות במטבח לחלבי ובשרי בצורה נפרדת? אם כן, האם אפילו אחרי שטיפת ידיים צריך להקפיד לנגב רק במגבת המתאימה?
  • חופשי 7.jpg
    מרק פרווה בסיר חלבי
    מרק פרווה התבשל בסיר חלבי שאינו בר יומו - האם מותר לאכול אותו בכלים בשריים?
  • shutterstock_172181348.jpg
    תבלין מעל סיר רותח
    מותר לפזר תבלין מעל סיר בשרי שמתבשל ומעלה אדים, ולאחר כך לשים מאותה קופסה של התבלין לסיר חלבי שמעלה אדים? אם כבר עשיתי את זה, מה עושים?
  • upyernoz.jpg
    נאמנות בעל עסק
    אין לבעל מפעל או חנות נאמנות על מוצריו שהם כשרים, ועל כן חובה לדרוש תעודת כשרות גם אם בעל החנות או המפעל הוא אדם ירא שמיים.
  • Paul Keller.jpg
    כמה סוגי סלטים!
    כל אישה יודעת שכדי להכין סלטים מוצלחים חייבים להוסיף לו רטבים או תבלינים אחרים המעניקים לירקות טעם נוסף של חריפות, חמיצות או מליחות מסוימת. תיבולים אלו דורשים את תשומת לבנו כשמדובר על כשרות הסלט והמטבח.
< 54321 >
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il