כשרות | כתבות | אתר ישיבה
ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט
זה הזמן להצטרף להגרלת הפרסים הגדולה של אתר ישיבה

כשרות

גודל טקסט

  • תבלינים בלי הכשר
    האם מותר לקנות תבלינים ללא הכשר? גם אם בהם אין בעיה - האם יש בעיה בחומרים שלפעמים מוסיפים להם?
  • הלכות הכשרת כבד
    כיצד צריך להכשיר כבד לאכילה? האם אפשר להכשיר אותו גם בתנור- או שחייבים לצלות אותו על האש? האם יש צורך לייחד כלים מיוחדים לצלייה? תשובתו הרב חגי בר גיורא.
  • אכילת מזון מלכות
    האם כמו שמותר לאכול דבש מותר לאכול מזון מלכות? מהם הצדדים להתיר ולאסור וכיצד יש לנהוג למעשה? הרב אליעזר מלמד ורבני מכון התורה והארץ משיבים.
  • המלקחיים במאפיות
    לפעמים במאפיות משתמשים באותם מלקחיים גם למאפים החלביים וגם למאפים הפרווה, האם יש בעיה לאכול את מה שאמור להיות פרווה עם בשרי?
  • AD
  • מערך הכשרות של צהר
    בימים האחרונים ארגון צוהר הכריז על מערך כשרות חדש שלטענתם ישמש כחלופה למונופול הרבנות הראשית לישראל בתחום. הבאנו את דעת הרבנים בנושא.
  • מתי חייבים להדר בכשרות?
    באיזה מקרים חייבים להדר בכשרות ולא יכולים להסתפק ברמת הכשרות הבסיסית?
  • בורקס חלבי בתבנית בשרית
    מה דין תבנית בשרית שאינה בת יומה אשר נאפה בה על נייר אפיה בורקס גבינה?
  • מסוף הסעודה או מסוף הבשר?
    האם את פרק הזמן שצריך לחכות בין בשר לחלב יש לעשות מסוף הסעודה, או מסוף אכילת הבשר? האם מותר להפוך כלי חלבי לבשרי?
  • עוף וביצה
    אנחנו כל כך מקפידים בהלכות בשר וחלב כדי שלא לאכול גדי בחלב אמו - אז למה לא נמנעים מלאכול עוף וביצה? זה נשמע אותו העיקרון!
< 65432 >
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il