שאל את הרב

  • הלכה
  • פירות וירקות

הכשרת ירק (עלי פטרוזיליה, חסה, סלרי שמיר)

undefined

הרה"ג דוב ליאור

י אלול תשס"ה
שאלה
שמעתי שצריך לשים ירק במי חומץ או מי מלח (הרי פעם לא היו ירקות "גוש קטיף" וכך היו מכשירים את הירק) . 1. לכמה זמן לשים 2. כמה מלח (או כמה חומץ) ולאיזה כמות מים?
תשובה
צריך שהמים בהם שרויים העלים יהיו מלוחים שלא יוכלו לשתות אותם מרוב מלח, ולהשהות ל-10 דקות.
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il