שבת הגדול עם הרב יהושע והרבנית נעמי שפירא בירושלים. הזמינו כעת! 079-5158555
ישיבה
בשביל זה יש אינטרנט
בית מדרש
שאל את הרב
לוח שנה
ויקישיבה
תרומות
language
search
share
person
0
menu
לימוד יומי
אור ליום ו' י"ט אדר ב' ה'תשפ"ד
הקדשת הלימוד באתר
הקדש
איזור אישי
המשכ/י בעמוד החיפוש
בית המדרש
פרשת השבוע
סדרות
ספריה
פסקי דין
בחן את עצמך
חמץ, מצה וכשרות לפסח
x
הרב אביחי קצין
x
מדיה
אורך
חמץ, מצה וכשרות לפסח
x
הרב אביחי קצין
x
מדיה
סינון על פי מדיה
אורך שיעור
סינון על פי אורך שיעור
sort
מיון
1 שיעורים
4 דק'
volume_up
התבוננות אמונית
לחם עוני
המצה שאנו אוכלים היא משני טעמים: המפורסם יותר - מפני שלא הספיק בצקם להחמיץ, והטעם הפחות מפורסם הוא שאכלו לחם כזה במצרים. מה היחס בין שני הטעמים הללו?
הרב אביחי קצין
|
כד' אדר ב' תשס"ח
העתק ללוח
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il
מתחברים לתורה
מתחברים להתראות אתר ישיבה בדפדפן, ומתחברים לתורה בכל זמן.
על מה נודיע לכם?
שיעורים חדשים
תשובות מעניינות
חגים, שבתות
שידורים חיים
כנסים ואירועים
המשכ/י בעמוד החיפוש