שאל את הרב

  • שבת ומועדים
  • תשעת הימים
קטגוריה משנית
undefined
שאלה
האם איסור אכילת בשר בתשעת הימים הוא איסור רק על אכילת בשר ממש או גם על מאכל שהוא "בחזקת בשרי", דהיינו שהכינו אותו בכלים בשריים או במסעדה בשרית?
תשובה
מותר לאכול תבשיל שהתבשל בסיר בשרי שאין בו בשר, ואף לכתחילה מותר לבשל תבשילים בסיר כזה (משנב"ר, א"ר, כף החיים וילקוט יוסף). הרב רואי מרגלית.
לחץ כאן לשליחת שאלה בהמשך לשאלה זו
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il