• חלומות

חלום שחלמתי

הרב דוד חי הכהן

כ"ב תמוז תשע"ד
שאלה
היה לי חלום מוזר מאוד. בחלום ראיתי ג’וק מעופף הוא היה גדול מאוד וכשתפסתי אותו הרגתי אותו ואז מצאתי בתוכו כסף היה שם כמה מאות דולרים. באותו חלום היה גם כלב וחתול, לחתול היו רק שלש רגליים שניהם היום בודדים ונטושים ואני עזרתי להם הכלב היה עוין כלפי אחרים אבל מאוד חברותי איתי החתול היה קצת חולה. אני לא כל כך זוכר את העלילה אבל אלו הסמלים העיכריים. האם מישהו יכול לפרש לי את זה ולהגיד מה זה אומר? עדיף לפי הקבלה.
תשובה
יתכן ואתה מצפה לקבל ברכה בפרנסה בדרך חדש שבאה בהפתעה כמו המעופף, ואולי בעלי חיים מסמלים סכנות שאחרים חוששים מפניהם אבל לך לא יארע שום נזק.