שאל את הרב

  • הלכה
  • הפרדת הכלים
קטגוריה משנית
undefined
שאלה
שלום וברכה, מה הדין במקרה של סכו"ם חלבי\בשרי בבישול במחבת פרווה? -מותר לכתחילה? - מה הדין האוכל? - האם יש חילק בבצל, שום וכו’? - האם יש חילוק לכתחילה\דיעבד?
תשובה
השימוש במחבת פרוה הוא טעות ומילה מקבילה לטריפה. מחבת פרוה צריך מצקת /תרוד פרוה אם יניחו בתוכו כף חלבית ופעם בשרית זהו מכשול. עדיף להשתמש בבית בכלים בשריים או חלביים בלבד. קנקן שתיה או תבנית אפיה יכולים להיות פרוה
לחץ כאן לשליחת שאלה בהמשך לשאלה זו
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il