• חלומות

חלום שחלמתי...

הרב בנימין במברגר

י"ז אדר א' תשע"ט
שאלה
חלמתי שדודתי הביאה לי הזמנה עליה צויין השם נתנאל. ותמונות 4 במספר של הוריה. סבי וסבתי שנפטרו מזמן. אירוע בבית אימי שנפטרה לפני חודש. הפרשת חלה. ומהעיסה במקום לחמים קטנים. יצאו לחמים גדולים ויפים. אנשים שאלו את אימי ז"ל לפשר החלות והיא השיבה "בטח, זה בגלל הכיסא הזה, והנכדה שלי הודיה צדיקה"... מה פשר החלום ומה הוא מסמל ?
תשובה
אני לא יודע מה פרוש החלום, וכמו שכבר כתבתי, לא צריך להתייחס לחלום. בכל מקרה, לחלום על מצוות זה סימן טוב. מצוות הפרשת חלה היא אחת מהמצוות החשובות שניתנו לנשים ובוודאי שיש בזה נחת לאמך שנפטרה. בשורות טובות