• לימודים אקדמאיים

לימודי פיזיותרפיה מעורבים

הרב ש. יוסף וייצן

י"ח אב תשע"ג
שאלה
ראשית תודה לרב על התשובה. כוונתי בשאלה היא יותר ברמה ההילכתית מעשית - כידוע , זהו תחום שישנו חיכוך בין גברים לנשים - מה מותר ומה אסור בלימודי התחום ולאחר מכן בעבודה? בתודה רבה מראש. (כמו שציינתי בשאלה הקודמת, לא ברורה לי ההדרכה הכללית לציבור הדתי שמעוניין ללמוד את התחום וגם כאן אשמח לפירוט בנושא.)
תשובה
שלום רב, ראוי שגברים ילמדו רק עם גברים. כשאי אפשר לצורך טיפול או לצורך לימוד להמנע מלנגוע באישה, לנגוע באמצעות בד ולא באופן ישיר. כל טוב