• שירת נשים

שירת נשים בלהקה

הרב דוד חי הכהן

י אדר א' תשע"ד
שאלה
שלום הרב. החלטתי לא ללכת להופעות שיש בהם שירת נשים. אך רציתי לשאול אם יהיה היתר ללכת להופעות כדוגמת הפרויקט של עידן רייכל, שהעיקר שם זה המוזיקה והשירה ולא ההופעה החיצונית. כמו כן זה דרך מיקרופון ואני יושב רחוק. רוב השירים מבוצעים ע"י גברים והזמרות משמשות כזמרות ליווי לרוב. בנוסף זו להקה שאני מאד אוהב! האם יהיה מותר? תודה!
תשובה
אמנם יתכן שיש פוסקים שיקלו, אך אין זו שיטת רוב חכמי ישראל ולכן אם כבר זכית לקבל זהירות משירת נשים החזק בעמדתך עד הסוף ותתברך מן השמים.