• שכירות, קנייה ומכירה

סוני זכויות

הרב משה מאיר אבינר

ט"ז תשרי תשע"ט
שאלה
שלום קניתי סוני פלייסטישן זו קונסולת משחקים כמו מחשב משחקים, והסוני צריך לבוא יחד עם משחק כלול בארגז. והמוכר החליף לי את המשחק במשחק אחר לפי בקשתי והוציא את המשחק שהיה בתוך הארגז והבעיה שעל שניהם גם על המכשיר וגם על המשחק רשום לא למכירה בנפרד, זאת אומרת שגם המשחק היה שייך לארגז אחר והופרד.. האם זה אמור שעליי להחזיר את המכשיר והמשחק לחנות ולהודיע להם על הנעשה או שאוכל להשתמש במכשיר ובמשחק תודה וחג שמח
תשובה
שלום וברכה, מועדים לשמחה בד"כ ניתן לסמוך על המוכר שהוא פועל ע"פ הסמכות שניתנה לו.ולכן ניתן לשחק במה שקנית. בברכה,