ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

חימום מאכל פרווה שנתבשל בכלי חלבי או בשרי | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


ג טבת תשע"ח

חימום מאכל פרווה שנתבשל בכלי חלבי או בשרי


כולל הלכה בית אל

שאלה:
שלום לכבוד הרב,

1. האם מותר לחמם מרק פרווה לא חריף שהוכן בכלי חלבי נקי שלא השתמשו בו 24 שעות בכלי בשרי (בן יומו או לא בן יומו)?
2. האם מותר לשים מרק חם כנ"ל בקערה בשרית (בן יומו או לא בן יומו)?
3. האם מותר לערבב מרק פרווה לא חריף שהוכן בכלי חלבי נקי לא בן יומו עם מרק פרווה לא חריף אחר שהוכן בכלי בשרי נקי לא בן יומו? ובאיזה סיר (חלבי או בשרי או פרווה) מותר (אם מותר) לחמם תערובת כזו?

תודה


תשובה:
שלום וברכה!
הכל מותר לכתחילה ללא שום חשש.

בברכה,
הרב ינון אליהו


ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il