שאל את הרב

  • הלכה
  • בצל, דבר חריף וחיתוך בסכין

בצל בשרי בצלחת חלבית

undefined

הרב בנימין במברגר

א אייר תשע"א
שאלה
חתכתי בצל בסכין בשרי והנחתי אותו בצלחת [מפלסטיק] חלבית נקיה ולאחר מכן הכנסתי אותו לתבשיל פרווה בסיר בשרי. (לא השתמשתי ב24 שעות לפני לחיתוך דבר בשרי עם הסכין) מה דין הכלים ומה דין התבשיל?
תשובה
לתבשיל יש להתייחס כבשרי. בשאר הכלים אין כל בעיה (הצלחת נשארה חלבית)
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il