• גילוח

תספורת קצרה - עד כמה?

הרה"ג דוב ליאור

ז טבת תשס"ג
שאלה
יש לי בבית מכונת תספורת ולה 4 מספרים המייצגים את רמת התספורת. אם מספרים במספר 4 השיער שנשאר ארוך, מספר 3, השיער קצר יותר וכן הלאה. האם אפשרי להסתפר במספר 1?
תשובה
יש חילוק בין מקום פיאות הראש לבין שאר הראש, בפאות יש להשאיר שערות באורך מינימלי שניתן 'לכוף ראשן לעיקרן' ומס' 1 זה קצר מדי. בשאר הראש רשאי לקצר יותר. כדי שלא תיראה משונה מוטב תעשה במספר אחיד את כל הראש. תמדוד במכונה שלך מאיזה מספר אורך השערות נשאר לפחות כדי לכוף ראשן לעיקרן וכך טוב שתעשה.