ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

בישול בשר ודג באותו תנור | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


ד אב תשס"ד

בישול בשר ודג באותו תנור


הרה"ג יעקב אריאל

שאלה:
האם אפשר לאפות דג ובשר באותו תנור כאשר הם יבשים ומצופים פירורי לחם או ציפוי אחר? האם הדין שונה בתנור מוסדי (שהוא הרבה יותר גדול)? האם כשהתנור פועל במצב אדים או טורבו הדין ישתנה?

תשובה:
אין לאפות לכתחילה דגים ובשר בבת אחת באותו תא אפילו בתנור יבש, קל וחומר בתנור אדים.

לתשובת הרב דב ליאור.


ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il