• צורת התפילה

האם הייתי אנוס?

הרב יאיר וסרטיל

כ"ח אלול תשע"ד
שאלה
ב"ה ברכתי לרב שליט"א שתכתב לאלתר בכל מילי דמיטב. בבקר ביום שבת לא יכולתי לקום מהמיטה כל גופי כרצוץ, לא העברתי שיעורי תורה כמו כל שבת וגם לא יכולתי לכוון בתפילה, השתדלתי לפחות לקרוא ק"ש ועמידה במצב הכי קל, מנחה ומעריב התפללתי ביחיד , לאחר הפירוט בתקווה שמובן לכבוד הרב , למרות ידיעתי בהלכה, אני בחרדה האם נהגתי כשורה. מבקש את כבוד הרב להאיר להעיר, כדי שאהיה נקי כלפי מטה וכלפי שמייא
תשובה
כמובן שנהגת כשורה וזהו אונס גמור, וה' יברך אותך בבריאות איתנה. תמשיך לשמח את בורא עולם בשיעורים שאתה מקפיד להעביר וודאי עושים הרבה נחת בשמים ומוסיפים כאן למטה קדושה וטהרה. תזכה להיכתב ולהיחתם בספרם של צדיקים גמורים! בברכה,