- הלכה
- מגע ותערובת בין בשרי לחלבי
להכשיר צלחת פורצלן
שאלה
שמתי בצלחת פורצלן בשרית מנה של עוף חם. בטעות הוספתי לזה רוטב חלבי פושר. מה לעשות עם הצלחת?
תשובה
אין צורך לזרוק את הצלחות ואינם צריכים הכשר.
הרב יוסף וייצן.

עוף במחבת חלבי
הרה"ג דוב ליאור | י"ג כסלו תשס"ה
לחמניה שחוממה במיקרו טרף
הרב יצחק גרינבלט | כ"ג שבט תשפ"ב

כפית בשרית בכוס קפה
הרב יאיר וסרטיל | ז שבט תש"ע
מגן שולחן מלוח אקרילי (פיברגלס)
הרב יואב חנניה אוקנין | ד ניסן תשפ"ב

רבנים שונים

חשיבות גידול הזקן
ט תמוז תשס"ב

אני רוצה להאמין "על באמת"
י סיון תשס"ב

דינוזאורים והתורה
ב מרחשון תשס"ג

למה ה’ בנה 2 עולמות?
ב מרחשון תשס"ג
נחש שמכיש בחלום
הרב בנימין במברגר | ט"ו טבת תשע"ב

עישון בשבת
הרב שמואל אריאל | י אייר תשע"ח
קבלת שבת מוקדמת
הרב יוסף אפריון | א תמוז תשע"א
