• במהלך העבודה

הנהגה במקום עבודה מעורב

הרב חגי לרר

ט תמוז תשע"ז
שאלה
שלום וברכה, תודה רבה על התשובה היא עזרה לי מאוד. אך ישנה בעיה שעדיין נשארה פתוחה לגבי הימים בהם אנו יוצאים למקומות: מאחר וזה לוקח זמן רב לרוב יום שלום, בד"כ הוא עוצר לחפש מקום לאכול, הוא ממש מחפש הרבה מסעדה כשרה בכשרות שגם אני יכולה לאכל. ואציין כי אם אני לא אוכלת הוא לא יושב לאכול מאחר ולא נעים לו לאכול לבד. האם מותר לי להכנס ולאכול ג"כ בהגבלות? כמו נניח שלא אשב לידו או מולו אלא במרחק וכדומה או בשום מצב אסור לי לשבת לאכול ?
תשובה
אם יושבים במסעדה בשולחן אחר או בנפרד. אין שום בעיה. אך האם את יכולה להסביר לו את הבעיתיות בדבר ואולי תוכלו ליסוע 2 נשים . וממילא יהיה לך יותר נעים. עדיין יש לשמור על ההגבלות הללו אך זהו מצב קצת יותר טוב מבחינתך?