• יחוד

יחוד בהדרכת גבר

הרב חגי לרר

י"ב אדר תש"פ
שאלה
בס"ד שלום הרב, אני מרפאה בעיסוק לגיל הרך. במסגרת עבודתי עלי להדריך הורים. האם מותר לי להדריך גבר כשדלת החדר נעולה , אך ניתן לפתוח את הנעילה מבחוץ ? (הדלת נפתחת בעזרת וו הזזה) ויש עוד צוות שמסתובב מחוץ לחדר, כך שיש סיכוי שמישהו יכנס פתאום
תשובה
שלום וברכה. אם באמת יש סיכוי שמשהו יכנס לחדר,וזה דבר שקורה, ואנשים לא נמנעים מלהיכנס כי לא רוצים להפריע לטיפול, אז מותר.כמו כן צריך שגם המטופל ידע שאפשר להיכנס פנימה כל רגע. והוא לא חושב שכמו שזה ננעל מבפנים כך זה ננעל מבחוץ. כל טוב.