ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

הכשרת כלים מפורצלן | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


ט סיון תשס"ה

הכשרת כלים מפורצלן


רבנים שונים

שאלה:
שאלתי עוסקת בצלחות קרמיקה\פורצלן (מהסוג הפשוט הנפוץ כיום) שנאכלו בהם מאכלי בשר (גם חמים) לפני כשנתיים , ומאז לא נעשה בהם כל שימוש.
האם ואיך ניתן לאכול בהם כיום מאכלי חלב, הנני בן למשפחה מעדות המזרח.


תשובה:
כיון שעבר זמן רב ומדובר על כלים שלא יכולים לעמוד בהגעלה והשימוש נעשה בהם ככלי שני ניתן להקל להשתמש בהם בדיעבד.

(בשם הרב זלמן מלמד).


ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il