• המאבק והמחאה

שינת בנות בשקי שינה

הרה"ג דוב ליאור

י"ט אב תשס"ה
שאלה
אני שואלת בעקבות האירועים שהיו ושיהיו בכפר מימון ואופקים. לא תמיד יכולתי למצוא לי מקום שינה שלא עוברים בסמוך אליו גברים. המארגנים השתדלו לסדר שינה נפרדת לבנות. א. בד"כ קמנו ביחד עם השמש, כמובן תוך שמירה מירבית על צניעות. האם אפשר לישון גם אחר כך, למרות שעוברים בסמוך גברים? ב. פעם אחת כשהייתי עיפה מאד ישנתי בתוך שק שינה, וכיסיתי את עצמי כך שאי אפשר היה לדעת מי ישן שם, האם נכון לעשות כך למרות שעברו בסביבה גברים?
תשובה
אם אתן לבושות ומכוסות, לא נראה לי שאתן צריכות לחשוש לאיזו בעיה.