• מצוות פריה ורביה

תיקון כדי להיכנס להריון

הרה"ג זלמן ברוך מלמד שליט"א

ל תשרי תשס"ו
שאלה
שלום, אנחנו זוג צעיר ומאושר, מנסים כבר שנה להכנס להריון. במהלך השנה הזו נכנסתי להריון ובשבוע העשירי ההריון נעצר ועשינו הפלה. האם יש תיקון כלשהו שעלי לעשות? האם אפשרי לעשות ניקוי עין רעה ואיך זה מתבצע? תודה על תשובתכם.
תשובה
אל תהיו בלחץ. התקדמתם בזה שהתברר לכם על פי הנסיון שאת יכולה להכנס להריון. בפעם הראשונה הוא נעצר ובעזרת ד' בפעם הבאה יהיה הכל בסדר. אין צורך בסגולות. תמיד טוב להרבות בזכויות ולעשות מעשים טובים.