ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

ניפוי קמח שיפון | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


כ"ה מרחשון תשס"ד

ניפוי קמח שיפון


מכון התורה והארץ

שאלה:
האם אותם כללים שהזכרתם לגבי ניפוי קמח מלא נכונים גם לגבי קמח שיפון?

תשובה:
הדרך הטובה ביותר היא כמו בקמח מלא לקנות קמח מיד תוך 72 שעות מהטחינה ולהכניס את הקמח להקפאה. אם לא - אין דרך לנפות את הקמח הזה כיוון שהוא גס ולכן יש לברור אותו כמו אורז, לשטוח אותו על שולחן ולבדוק שאין חרקים.

בברכת התורה והארץ,
הרב יואל פרידמן.


ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il