- הלכה
- שאלות כלליות
חום הגורם לבליעת טעם
שאלה
כדי שכלי יבלע מתבשיל את טעמו (חלב/בשר), מה צריכה להיות מידת חום התבשיל? ואיך ניתן לבדוק זאת?
תשובה
אם הכלי רותח, או שיש חום גבוה, כמו עירוי.
מכסה שנפל על הכיריים או על השיש
הרבנות הראשית לישראל | י"ט מרחשון תשפ"ג
מה סיבת איסור בשר וחלב
הרב רואי מרגלית | י"ג מרחשון תשס"ו

הכשרת מסחטת מיצים
הרה"ג יעקב אריאל | כ"ח טבת תשס"ה
בשר וחלב
הרבנות הראשית לישראל | כ"ד אלול תשפ"ב

הרה"ג דוב ליאור
לשעבר אב"ד ורב הישוב קרית - ארבע. נשיא ישיבת "בית אורות"

לשמוע מגילה מאיש או מאישה?
ו אדר תשס"ב

חימום אוכל בשבת
ל שבט תשס"ב

יין שביעית בפורים
ו אדר תשס"ב

זמן תפילת הדרך
ל שבט תשס"ב

עליה לקבר בניסן
הרב עזריה אריאל | כ"ג אדר ב' תשע"ד

הוצאת אבל משבעה - כיצד?
הרב יצחק בן יוסף | י"א מרחשון תשפ"א

הכשרת סיר הנינג'ה לפסח
הרב נועם דביר מייזלס | ד ניסן תשפ"ב

מאכלים כשרים לפסח
מכון התורה והארץ | ד ניסן תשע"א
בדיקת חמץ וביעור חמץ לפני י"ד ניסן
הרב דניאל קירש | א ניסן תשפ"ג
