• מחשבים ואינטרנט

תגובה על אינטרנט אלחוטי

הרה"ג דוב ליאור

ב שבט תשע"ג
שאלה
שלום, א. אני חושב שהייתה אי הבנה עם השואל. הוא דיבר על סיסמה של הנתב (ראוטר) שאפשר לשים ללא עלות כספית. ב. אוסיף מעצמי ואומר, שגם אם זה מאוד מהיר ופשוט, זה נכון לגבי מי שמבין בזה. חלק מהאנשים המבוגרים (אבי לדוגמא), לא יעזו אפילו לנסות לעשות דבר כזה, כי אם זה עובד - לא נוגעים בזה, אם בכלל הם יודעים שיש כזאת אופציה... (מצד שני תמיד יהיה מישהו בסביבה שידע לעשות את זה - בן, אחיין, שכן וכו’)
תשובה
אולי הוא שכח, אולי הוא לא ידע על האפשרות. כל עוד גורם להאטה בגלישה הוא נחשב גורם נזק, למרות שאינו גורם לתשלום כסף. אם גולש באמצע הלילה במקרה שוודאי לא מזיק, זה יהיה מותר. אך ביום ראוי להימנע מכך.