ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

ניפוי קמח | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


כ"ב כסלו תשע"ה

ניפוי קמח


הרבנות הראשית לישראל

שאלה:
שלום רב,
האם אני צריכה לנפות את הקמח לפני כל שימוש איתו? כל קמח זקוק לניפוי? אשמח מאוד לקבלת מענה כדי שאוכל להקפיד בדבר

תשובה:
ב"ה
שלו-ם וברכה
כל קמח צריך ניפוי לפחות ב50 מש. כאשר הקמח נמצא במקרר אחר הניפוי לא צריך לנפותו שוב.
בברכה
הרב חגי בר גיורא

שאלה אישית אחת נשאלה בהמשך לשאלה זו.


ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il