• שבת ומועדים
  • מנהגי ימי הספירה

מסיבת יום הולדת לילדי גן בספירת העומר

הרה"ג יעקב אריאל

ז אייר תשס"ה
שאלה
ידידים שלי ושל אשתי ביקשו מאיתנו לערוך מסיבת יום הולדת משותפת לבן שלנו ולבן שלהם לילדי לילדי הגן שלהם. המסיבה אמורה להיערך בחוות תוכים באזור השרון המתמחה בארגון מסיבות יום הולדת לילדים. לאחר שידידינו הזמינו כבר את המקום לשבוע הזה נזכרתי שמדובר בספירת העומר. שאלתי היא האם ניתן לקיים מסיבה כזו בימי הספירה אני חוזר ואומר כי מדובר במסיבה לילדי גן בחוות תוכים הנערכת למיטב ידיעתי ללא השמעת מוסיקה.
תשובה
הזמן לא מתאים. אך אם לא ניתן לשנות מכיון שהמדובר בילדים קטנים ניתן בדיעבד לקיים את האירוע.