התאהבתי בשחקן בסדרה שראיתי

הרב ש. יוסף וייצן

ג טבת תשפ"ב
שאלה
שלום לכבוד הרב. לאחרונה התחלתי לצפות בסדרה טורקית חדשה , ראיתי כבר כמה בעבר אבל אף פעם לא התחברתי כמו שהתחברתי לסדרה הנוכחית. אני לא מפסיקה לחשוב על הסדרה, קמה בבוקר חושבת על הרגע שאהיה מול הטלויזיה, אני חולמת על השחקן בלילה וכל היום חושבת עליו. השחקן נאה והדמות והאופי מושכים מאוד . הרב יש לי נישואים טובים! בית טוב ברוך ה׳ נכון ,בעלי אומנם לא מתנהג כמו בסדרה הזו אבל אני יודעת שהוא אוהב ומכבד אותי. אני כל כך מרגישה שהסדרה הזו הורסת אותי, ואני לא מצליחה להפסיק !!  מפחיד אותי שאני חושבת על השחקן הזה וזה מרגיש לי כמו ה׳ ירחם בגידה. גם בבורא עולם וגם בבעלי. אני מרגישה שירדתי רוחנית מאוד ואני חייה בסרט חד משמעית! אשמח לעצה מה לעשות? איך להפסיק? ואם אפסיק לראות, לא אחשוב יותר? מאוד מבולבלת ואשמח לעצה
תשובה
שלום רב תחשבי שאלו שמייצרים את הסרט את עשו זאת בצורה שאת תפלי. הם יודעים להכנס לחלקים במח שלך שאינם נשלטים ולמשוך אותך דרכם. יתכן שאת בשלב התמכרותי שצריך עזרה מקצועית. בכל אופן העיצה הראשונה היא איסור יחוד. אל תתני לעצמך לראות בלי שבעלך ידע מכך. הפרהסיא היא מחסום להידרדרות. ודאי שכשתפסיקי לא בבת אחת לא תהרהרי אולם ככל שיעבור הזמן כך תלכי ותתרפאי. כל טוב