ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

הכשרת ירק (עלי פטרוזיליה, חסה, סלרי שמיר) | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


י אלול תשס"ה

הכשרת ירק (עלי פטרוזיליה, חסה, סלרי שמיר)


הרה"ג דב ליאור

שאלה:
שמעתי שצריך לשים ירק במי חומץ או מי מלח (הרי פעם לא היו ירקות "גוש קטיף" וכך היו מכשירים את הירק) . 1. לכמה זמן לשים 2. כמה מלח (או כמה חומץ) ולאיזה כמות מים?

תשובה:
צריך שהמים בהם שרויים העלים יהיו מלוחים שלא יוכלו לשתות אותם מרוב מלח, ולהשהות ל-10 דקות.

השאלה "הכשרת ירק שלא מפוקח בעניין תולעים" נשאלה בהמשך לשאלה זו.

שוכתב משו"ת טלפוני

ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il