ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

בישול דג שטוגן במחבת חלבית בסיר בשרי | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


כ"ו מרחשון תשס"ו

בישול דג שטוגן במחבת חלבית בסיר בשרי


הרה"ג דב ליאור

שאלה:
לאחר שטגנתי דג במחבת בשרי הנחתי אותו על צלחת חלבית. האם צריך להכשיר את הצלחת? ומה היה צריך לעשות עם הדג?


תשובה:
זהו "נותן טעם בר נותן טעם", ולא צריך להכשיר אף כלי, ומותר לאכול את הדג.

שוכתב משו"ת טלפוני

ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il