• שבת ומועדים
  • חמץ וכשרות מוצרים לפסח

הודעת תיקון - טובלרון

רבנים שונים

ז ניסן תשס"ג
שאלה
האם שוקולד טובלרון הוא כשר תמיד או שיש לו פס ייצור מיוחד? מהו סימון הכשרות שלו?
תשובה
לפני מספר שבועות התפרסמה באתר תשובה בנושא כשרות טובלרון לפסח אשר ממנה השתמע כאילו הטובלרון כשר תמיד. הדבר אינו נכון וכבר תוקן! לחברת טובלרון יש פס ייצור כשר המסומן באות K. הסימון מופיע על חלק מהאריזות בלבד ורק הן עומדות תחת השגחת כשרות. כך מפורסם באתר טובלרון. השגחה זו היא השגחה רגילה בלבד (לאוכלי חלב עכו"מ וכד’) ואין בה פיקוח על כל המוצרים - כפי שפירסמנו. השגחה למהדרין עדיין אין על מוצרי טובלרון. אנו מתנצלים על הטעות. בברכת פסח כשר ושמח, www.yeshiva.org.il