ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

כשרות הסכינים ושאר... | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


ג אייר תשס"ג

כשרות הסכינים ושאר...


הרב רואי מרגלית

שאלה:
האם יש צורך לייחד סכין לחיתוך ירקות חריפים כמו בצל ושום (שתהיה פרווה)?
האם צריך לייחד גם קרש חיתוך לכך?
ומה עם כפות שמבשלים בהם מאכלים חריפים ורוצים שהמאכל ישאר פרווה? (כגון סלטים ..)
תודה רבה!

תשובה:
אכן כדאי ליחד סכין פרוה לחיתוך מאכלים חריפים מפני דוחק הסכין, וכן כף לבישול מאכלי פרוה חריפים שבולעת ופולטת בבישול, אך אין צורך ליחד קרש חיתוך מיוחד.

הרב רואי מרגלית.

מנהל ישיבת בית אל

ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il