• איך ומה להחליט?

מחלה קלה כמניעת שידוך

הרה"ג זלמן ברוך מלמד שליט"א

ז אייר תשס"ז
שאלה
אני יוצאת עם בחור למטרת חתונה, מבחינתי הבחור מתאים לי, רק שקיים חשש אחד. הייתה לו מחלה של נשירת כל השיער בגוף (מחלה שיש אותה לאנשים רבים בעולם) והיא לא תורשתית. לאחר שנושר השיער, הוא מתחיל לצמוח לו בשנית. האם זו סיבה לא להמשיך בקשר הזה?אהבתי גם את דרך ההתמודדות שלו עם הבעיה הזו (הבעיה הזו לא פוגעת במהלך חייו התקינים).
תשובה
עליך להתיעץ עם רופא על מנת להבין היטב את הבעיה. וכאשר תדעי ממקור מוסמך את כל המשמעויות של המחלה, תוכלי להחליט אם המעלות של הבחור כאלה שכדאי לקבל גם את ההתמודדות עם המחלה. כמובן שצריך להתיעץ גם עם ההורים שלך.