ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

בשר נא ומתובל - כשר? | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


כ"ז מרחשון תשס"ד

בשר נא ומתובל - כשר?


הרה"ג יעקב אריאל

שאלה:
האם בשר נא כשר? לדוגמא קרפצ’יו (בקר חתוך דק שמוגש עם חומץ בלסמי ולימון)? האם התבלינים מוציאים דם מהבשר? מה לגבי החומץ (הופך את דינו למבושל או אולי דווקא צומת אותו)?

תשובה:
התבלינים- ובפרט החריפים שבהם - מטריפים את הבשר וגם מליחה וצליה לא יוכלו עוד להכשירו. הפתרון הוא להכשיר את הבשר ורק אח"כ לתבל אותו.


ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il