- הלכה
- כלים והכשרתם
מזלג בשרי שהוכנס לחלב
שאלה
בני הקטן לקח מזלג בשרי ונעץ אותו בטוטס עם גבינה צהובה שהיה חם בתוך הטוסטר. איני יודע אם המזלג היה בן יומו או לא. כיצד ניתן להגעיל סכו’’ם שכזה אם בכלל?
תשובה
צריך להגעיל את המזלג, דהיינו: להרתיח מים עד שיבעבעו ויכניס המזלג לתוכם וימתין מעט, ובכך הוכשר המזלג.

הכשרת מנגל גז
הרה"ג יעקב אריאל | כ"ח ניסן תשס"ט

כשרות תבניות ורשתות של תנור
הרב שמואל הולשטיין | ז אדר א' תשס"ח
הכשרת תבניות אלומיניום (לא חד"פ)
כולל הלכה בית אל | כ"ו כסלו תשפ"ג

הכשרת צלחות פורצלן
הרה"ג דוב ליאור | כ"ב טבת תשס"ח

הרב שלום אילוז
ר"מ וראש כולל הלכה בישיבת ניר, קרית ארבע ובישיבה בתל אביב.

גילוח השפם בסכין
י"ט סיון תשס"ו

ברכה על ליפתן
ז תמוז תשס"ו

לצום על נפילת קלף מזוזה?
י"ט סיון תשס"ו

אמן לאחר הבוחר בעמו ישראל באהבה
כ"ד סיון תשס"ו

איזה "זרוע" לקנות לפסח ואם אוכלים אותה
הרב נועם דביר מייזלס | ז ניסן תש"פ

הכשרת סיר הנינג'ה לפסח
הרב נועם דביר מייזלס | ד ניסן תשפ"ב
האם קמח חמץ?
הרבנות הראשית לישראל | ב ניסן תשע"ג

שיבולת שועל זה חמץ?
הרה"ג יעקב אריאל | י ניסן תשס"ח

הכשרת כלי פיירקס ודורלקס
הרב עזריה אריאל | ח ניסן תשפ"ג

שירת נשים מוקלטת עם גברים
הרב נועם דביר מייזלס | ט ניסן תשפ"ג

חול המועד
הרב יצחק בן יוסף | ח ניסן תשפ"ג
