ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

אפיית תבשיל פרווה בתנור חלבי | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


י"ז אדר תשס"ד

אפיית תבשיל פרווה בתנור חלבי


הרה"ג יעקב אריאל

שאלה:
ברשותנו תנור שהוקצה לבישול חלב בלבד. כאשר אנו אופים בתנור מאכל פרווה האם מותר לאכול אותו עם ארוחה בשרית? ידוע לי שיש כאלו שמקילים על הפרדה של 24 שעות בין בשר וחלב בתוספת חימום בחום גבוה של התנור.

תשובה:
אכן, כך ראוי לנהוג לכתחילה. להמתין 24 שעות ולהסיק את התנור עד שנייר נחרך בו.


ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il