- הלכה
- הפרדת הכלים
אפיית תבשיל פרווה בתנור חלבי
שאלה
ברשותנו תנור שהוקצה לבישול חלב בלבד. כאשר אנו אופים בתנור מאכל פרווה האם מותר לאכול אותו עם ארוחה בשרית? ידוע לי שיש כאלו שמקילים על הפרדה של 24 שעות בין בשר וחלב בתוספת חימום בחום גבוה של התנור.
תשובה
אכן, כך ראוי לנהוג לכתחילה. להמתין 24 שעות ולהסיק את התנור עד שנייר נחרך בו.

שתייה מאותו בקבוק בסעודה בשרית וחלבית
הרב אלישיב קפקה | ז כסלו תשע"ד

תנור אפיה לבשרי וחלבי
הרה"ג דוב ליאור | ה טבת תשע"ב
תבשיל בחזקת-בשרי שבושל לאחר מכן בסיר פרווה
הרב חגי לרר | א סיון תשפ"ב
בשר וחלב
כולל הלכה בית אל | ח ניסן תשפ"ג

הרה"ג יעקב אריאל
נשיא ישיבת ההסדר רמת-גן וארגון חותם. לשעבר רב העיר רמת גן ואב בית הדין לדיני ממונות.

גילוח במוצאי תשעה באב
כ"ט תמוז תשס"ב

לכרוע בשעת הקדיש והקדושה?
כ"א אב תשס"ב

הטבלת אולר
כ"ב אב תשס"ב

לבישת ציצית ישירות על הגוף
כ"ג אב תשס"ב
גילוח בחול המועד
הרב אליעזר מלמד | כ"ג ניסן תשס"ז

כיבוס בחול המועד בימינו
הרה"ג דוב ליאור | י ניסן תשס"ח

אכילת אורז מחוץ לסוכה
הרה"ג יעקב אריאל | ט"ו תשרי תשס"ח
ישיבת שבעה בחול המועד ובחנוכה
הרב בנימין במברגר | י"ז אלול תשס"ח

ארבעת המינים בסוכות.
הרב יצחק בן יוסף | י"ז תשרי תשפ"ד
מהלכות כבוד התורה, שנים מקרא ואחד תרגום ושמחת תורה ישיבה בזמ
הרבנות הראשית לישראל | י"ז תשרי תשפ"ד

סוכה תפוסה במסעדה
הרה"ג יעקב אריאל | ט"ז תשרי תשפ"ד
