• יום החתונה

פגישת הזוג ביום הנישואים לפני החופה

הרה"ג יעקב אריאל

י"ג שבט תשע"ב
שאלה
באתי מבית שומר מסורת ואני יוצא עם דתייה לאומית ששומרת נגיעה. אנחנו מעלים שאלות בנוגע לנישואים. לגבי יום החתונה, הזוג יכול להפגש לצילומי הסיור או שאסור להם להפגש עד לזמן החופה, לא כל כך ברור לי העניין הזה. אם הסיור יוכל בכל אופן להתבצע ביחד, הצילומים יצטרכו להיות בנפרד ? שבירת נגיעה תוכל להשבר אך ורק לאחר הקידושין ? תודה מראש
תשובה
ראיתי פעם זוג אומלל שהצלם מטלטל אותם ממקום למקום ומתיש אותם בכל מיני פוזות משונות. הוא עלול לדרוש מכם נגיעות אסורות. חבל על כסף וחבל על הזמן ועל המאמץ המיותר. השאירו את הכוחות לחתונה עצמה.