ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

בשר וחלב בקוצץ מזון | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


כ"ב סיון תשע"ד

בשר וחלב בקוצץ מזון


הרב יאיר וסרטיל

שאלה:
שלום וברכה,
יש לי קוצץ מזון ידני. גיררתי בו גבינה צהובה.
האם מותר להשתמש בו לקיצוץ ירקות לפשטידות וכו’ לארוחה בשרית ופרווה ולבשל בכלים בשריים ופרווה? או שהסכין נעשתה חלבית מהשמנונית?

תודה רבה!

תשובה:
אם מנקים היטב מותר, אך לא רצוי בגלל שקשה מאוד לנקות שלא ישאר שום דבר בכל הפינות והחריצים.

בברכה,


ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il