ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט
שאל את הרב הלכה שחיטה והכשרת בשר

בישול כבד

מכון התורה והארץז אייר תשע"ה
275
שאלה
שלום לרב . האם לספרדים מותר ישר לטגן אחרי הבישול?
תשובה
בס"ד שלום וברכת ד' לספרדים אפשר לבשל לאחר צלייה, הרמ"א הצריך שטיפה קודם בישול משום מראית עין של הדם במלח, והזבחי צדק החמיר כדעת הרמ"א (וכן נראה שדעת הכף החיים), אבל גם הוא החמיר רק בבשול ולא באכילה, דהיינו התירו לאכול ללא הדחה ושטיפה. בברכת התורה והארץ יהודה הלוי עמיחי מכון התורה והארץ
עוד בנושא שחיטה והכשרת בשר

לא ניתן להעביר הודעה לרבנים באמצעות מערכת התגובות. לחץ כאן להעברת שאלתך לרב.

את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il