ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

ניפוי קמח מלא | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


א אדר ב' תשס"ג

ניפוי קמח מלא


מכון התורה והארץ

שאלה:
האם ניתן לנפות קמח מלא ואיך בדיוק?

תשובה:
מי שקשה לו לברור היטב קמח מלא, יקנה קמח מלא תוך 24 שעות לטחינתו ויניחו במקרר בקור של 16 מעלות ואז אינו צריך לנפותו שוב. בנפה גדולה יותר עוברים גם ביצי החרקים ומתפתחים.

להמשך הדיון בנושא.

לתשובת הרב יוסף דהאן שליט"א.

בעניין קמח רגיל:
לתשובת הרב דוד חי הכהן שליט"א.
לתשובת הרה"ג דב ליאור שליט"א.


ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il