ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט
שאל את הרב הלכה קמח, תבלינים וקטניות

ניפוי קמח מלא

מכון התורה והארץא אדר ב' תשס"ג
1988
שאלה
האם ניתן לנפות קמח מלא ואיך בדיוק?
תשובה
מי שקשה לו לברור היטב קמח מלא, יקנה קמח מלא תוך 24 שעות לטחינתו ויניחו במקרר בקור של 16 מעלות ואז אינו צריך לנפותו שוב. בנפה גדולה יותר עוברים גם ביצי החרקים ומתפתחים. להמשך הדיון בנושא. לתשובת הרב יוסף דהאן שליט"א. בעניין קמח רגיל: לתשובת הרב דוד חי הכהן שליט"א. לתשובת הרה"ג דב ליאור שליט"א.
עוד בנושא קמח, תבלינים וקטניות

לא ניתן להעביר הודעה לרבנים באמצעות מערכת התגובות. לחץ כאן להעברת שאלתך לרב.

את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il