- הלכה
- שחיטה והכשרת בשר
צלית כבד ובשולו
שאלה
אני שואלת בשם אמי: האם אחרי צלית כבד מ - 2 צדדים עם מלח, האם אחרי זה צריך להדיח להשרות גם כן במים חצי שעה פלוס לשים שעה במלח ורק אחרי זה לבשלו?
תשובה
בס"ד
שלום וברכת ד'
לאחר הצליה יכולים לאכול את הכבד. אם רוצים לבשלו, לדעת הרמ"א יש להדיחו ולאחר מכן לבשל.
בברכת התורה והארץ
הרב יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

הכשרת כבד בתנור
הרב יוסף דהאן | ד סיון תשס"ב

כשרות בשר על פי הרמ"א
הרב דוד חי הכהן | י"ב ניסן תשע"ב

מה ההבדל בין "חלק" ל"גלאט"?
רבנים שונים | ד אב תשס"ד
הכשרת לב בקר
הרבנות הראשית לישראל | כ"ה ניסן תשפ"א

מכון התורה והארץ

הפקר לענין תרומות ומעשרות
י"ד מרחשון תשס"ג

חילול מעשר שני
כ"ט כסלו תשס"ג

תירס קלחים
ג טבת תשס"ג

הפרשת תרומות בספק
כ"ח טבת תשס"ג

איך לקבל תענית יחיד
הרב יצחק בן יוסף | כ מרחשון תשע"ג

תפילה במניין בשידור חי
הרה"ג יעקב אריאל | כ"ח אדר תש"פ

האם מותר ללכת למשחק כדורגל?
הרב דוד חי הכהן | כ"ג אדר תש"פ
הדלקת נרות שבת בנרות חנוכה
כולל הלכה בית אל | ט אדר ב' תשע"ד

שימוש במילה "מזרוחניק" כביטוי גנאי
הרה"ג יעקב אריאל | ז שבט תשפ"ג
מאין הגיעו הגויים
הרב פרופ' נריה גוטל | ה שבט תשפ"ג

חשש לגזל
הרב יהודה אודסר | ז שבט תשפ"ג
