- הלכה
- דגים
1677
שאלה
שלום,
קיים רוטב "ווסטרשייר" שמכיל אחוז מסויים של רכיבי דג ומיועד לצורך השרייה/בישול/רוטב לבשר.
האם מותר להשתמש עם בשר?
זה משנה מה אחוז רכיבי הדג ברוטב?
ישנם עוד רטבי דגים אחרים בשוק עם אחוזים שונים.
תודה מראש,
תשובה
בזמננו לא חוששים לבשר ודגים ביחד, האחרונים אומרים שמה שחז"ל קבעו בזמנם לא לאכול בשר ודגים - זה לא איסור אלא סכנה, הם אומרים שעל פי הרופאים זה מסוכן, השתנו הטבעים וכבר לא צריך לחשוש לזה.