ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

אבקת מרק בשרית | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


י"ד מרחשון תשס"ג

אבקת מרק בשרית


הרב יוסף דהאן

שאלה:
אבקה להכנה מהירה של מרק שמכילה בשר (רשום בתור אחד הרכיבים השוליים) וכתוב עליה "כשר למאכלי בשר בלבד" האם צריך לשמור אחריה זמן עד אכילת חלב או שרק אין לאוכלה עם בשר.
תודה רבה

תשובה:
אם האבקה מכילה תרכיב בשר צריך לשמור אחריה 6 שעות.


ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il