• שאלות כלליות

אישה מול מצלמה

הרה"ג יעקב אריאל

כ"ד תשרי תשפ"א
שאלה
שלום הרב, אני מיכל, מתחילה ללמוד בע"ה תקשורת באוניברסיטה. אשמח לשמוע את דעת הרב בנוגע לעניין הופעת אישה מול מצלמה (ככתבת לדוגמא)- האם הדבר אסור? כמו כן האם מותר לאישה לשחק לצד גבר בסרט (תוך שמירה על כללי ההלכה, כמובן)? תודה רבה והמשך יום טוב לרב!
תשובה
א. אישה לבושה כהלכה יכולה להצטלם. אך יש נשים צנועות הנמנעות מפרסום תמונותיהן ב משחק הוא הרבה יותר מורכב.גם במקום דתי יש בעיות. אי אפשר לסמוך על האוניברסיטה בנושא רגיש זה.