• חלומות

אות שהופיעה בחלום

הרב דוד חי הכהן

ט"ו תמוז תשס"ז
שאלה
אני לא אדם דתי, ואני יודע שזה לא שאלה אופיינית לפורום זה. התעוררתי לפני זמן מסוים מחלום בו האות ט’ הופיעה בצורה מאוד ברורה וחזקה. יש לי הרגשה אמיתית שהדבר בעל משמעות ושהכתובת היא אתר מסוג זה ולא בכיוון של פירוש חלומות מודרני יותר... מקווה שהרב יוכל לעזור?
תשובה
האות ט' היא תחילת המלה טוב והיא רומזת לטוב. יחד עם זה צורת האות ט' נראית כאילו החלק העליון הימני נכנס לתוך חלל הפנימי ומסתתר שם. יש ללמוד מכך שיש רמז לטוב הפנימי שיש בך והוא מסתתר ועליך לגלותו ולפעול על פיו כי אז תראה את הטוב בשלימות.