• שאלות כלליות

אוליפידה כשרה

הרב ש. יוסף וייצן

כ"ט ניסן תשס"ט
שאלה
הרב : האם מותר לצפות באוליפידה ספורט עולמי שנערכת במדינות שונות בעולם אחת לארבע שנים. מבחינת הצניעות , כי לפעמים הם מראים נשים שלובשות חליפת צלילה לשחייה שעוזר להם לשחות החליפה היא מלאה בלי חשיפת הגוף יותר מדי אבל שאר הדברים מותר? כי אני מאוד מעוניין בספורט והישג האדם בהם תודה רבה
תשובה
אם לא מדובר על דבר חריג בלבוש ועל דבר מאד לא צנוע שמושך את העין מותר להסתכל משום שעיקר ההסתכלות זה על האומנות התחרות והספורט ולא על היופי של האישה.